Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2015 19:17 - "Анонимните" нападнаха Турция заради "Ислямска държава"
Автор: djadjo Категория: Други   
Прочетен: 4721 Коментари: 1 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Най-интересното е , че групата на „Анонимните“ до този момент действа необезпокоявано. Иначе те имат славата на борци срешу Новия Световен Ред. Не смятате ли, че за да поддържат на ниво своята дейност, се нуждаят от солидни суми? И от къде според вас биха идвали те? Най-вероятно от същите тези хора, които са на върха на пирамидата. И за да не звучи голословно това твърдение, ще ви припомня, че на едно място в „Протоколите на Ционските мъдреци“ недвусмислено се казва как илюминатите ще предизвикат световен хаос и няма да дадат мир на народите, до като не им се подчинят изцяло.


"Анонимните" нападнаха Турция заради "Ислямска държава"

image


"Анонимните" поеха отговорност за продължаващите вече седмица кибератаки срещу Турция, съобщи в. "Хюриет". Интернет активистите обвиниха Анкара, че подпомага "Ислямска държава" и заплашиха с още нападения, ако това продължи.

Ще продължим да нападаме мрежата ви, банките ви и сайтове на правителството, заявиха "Анонимните". След това ще ударим летищата и военните, ще унищожим банковата ви инфраструктура, твърди се в изявлението им.

Хакерските атаки идват седмици, след като руското министерство на отбраната обвини семейството на президента Реджеп Ердоган във връзки с "Ислямска държава".

"Турция не е загубила моралните си устои до такава степен, че да купува петрол от терористична организация", заяви тогава Ердоган и допълни, че е готов да се оттегли от поста си, ако тези твърдения бъдат доказани. "Всъщност тези, които изричат подобни клевети, трябва да подадат оставка", каза той.

Кибератаките започнаха на 14 декември и бяха насочени срещу близо 400 000 сайта с домейн .tr. Това бе едно от най-интензивните нападения срещу Турция изобщо, отбелязва агенция "Ройтерс".

Службата, която отговаря за употребата на турския домейн – Nic.tr, заяви, че атаките са дело на "организирани източници" извън страната, а местни медии хвърлиха вината върху Москва.

"Макар че размерът и времетраенето на нападението са продължителни, не става въпрос за нещо нечувано. Нямаме достатъчно информация да спекулираме дали то е свързано със специфични държави или коя група или инвидид може да стои зад него", коментира Артури Лехтио от финландската фирма за онлайн сигурност F-secure.

Миналия месец хакерската група обяви кибервойна на ислямистите и започна да разпространява личните данни на хора, за които се предполага, че стоят зад регистрациите на "Ислямска държава" в социалните мрежи.




Гласувай:
12



1. balar - а ИД
27.12.2015 10:10
не е ли проект на НСР?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djadjo
Категория: Други
Прочетен: 107665
Постинги: 32
Коментари: 63
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930