Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2015 20:22 - Вадим Свитньов разкрил фаталната тайна за гибелта на самолета от авиокомпания Air France A-330, установявайки връзка с отвъдното
Автор: djadjo Категория: Други   
Прочетен: 3144 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прозорецът в другото пространство е отворен и това беше възможно само със съвместните усилия от двете страни, а източникът на силата е един - това е силата на любовта, която не познава граници, и пред която обичайните за всички "смърт", страх, предразсъдъци и невежество отстъпват !

Вадим Свитньов разкрил фаталната тайна за гибелта на самолета от авиокомпания Air France A-330, установявайки връзка с отвъдното

Не бързайте да зачеркнете телефонните номера на мъртви роднини и приятели от телефонните указатели.

Кой знае, може би пак ще бъде дадена възможност да чуете вашите скъпи гласове. Контактът с другия свят с помощта на технически средства вече успешно се провежда и в Русия. Целта, преследвана от изобретателите изглежда фантастична, но те са успели не само да създадат уникални експериментални модели на оборудване, а дори и получават съобщения от мъртвите - те са невероятни!

- Умирането не е възможно, всички сме живи. Имаме един свят на хармония и справедливост - казва учен от отвъдното .

Сега в архивите на Руската асоциация на инструментална телекомуникация (РАИТ) , оглавявана от кандидата на физическите и математически науки Артьом Mихеев има хиляди звукови файлове, които показват радио контакт с отвъдния свят . Последното от тях - записи с отговорите за съдбата на изчезналия в Атлантика самолет. Получил ги д-р Вадим Свитньов - в миналото ВМС офицер, специалист по подводна акустика.

Въпросите относно съдбата на изчезналия над Атлантическия океан самолет френските учени задавали на оператора от станцията на другия свят в присъствието на журналиста от сп. "Жизни". Преди това, през 2004 година Артьом Mихеев с помощта на инструментална телекомуникация пръв разгадал тайната на смъртта на двамата атентатори-самоубийци, взривили руския самолет . Веднага след трагедията електронен глас, приет от руските учени чрез разработено устройство за комуникация с другия свят казал две добре различими думи: "Беше терорист."

След гибелта на френския пътнически самолет, като си спомни, че преди пет години Михеев проведе успешен опит, журналистът на "Жизни" направи специално пътуване до Санкт Петербург, където работи неговата група. Ние сме заедно, за да опитаме да използваме трaнскомуникацията и да се свържем с другия свят и да получим отговори за съдбата на лайнера. В крайна сметка, ако свидетелите са мъртви, значи те са в другия свят. И търсенето на отговорите на въпроса: "Какво стана със самолета над Атлантическия океан?" би трябвало да е отвъд чертата на битието. Най-малко, информацията оттам може да помогне за разследване на причините за катастрофата тук. Записахме една сесия, за да има документирани доказателства за контакти - файл със запис, публикуван на сайта на "Жизни".

Отговорите идваха точно в същия момент. Това е невероятно: някой, който със сигурност има висок клас технология, от набор на произволни звуци, фонеми изведе думи! Вероятността за случайно съвпадение се изключва - да се състави от хаосасвързана по смисъл фраза е много по-трудно, отколкото да се отгатнат всички числа в лотарията. Това не е еднократно съвпадение. Това не е дори само поток от информация, а е точен отговор на основния ни въпрос: "Каква е била причината за инцидента?"
Пускайки записа през специални филтри, Вадим Свитньов ги очистил от външните шумове.
Ето и това, което чухме:

1. "Започваме да мислим"
2. "Сега научаваме"
3. "Още през нощта се разби"
4. "Въздушна трагедия"
5. " Съставлява престъпление"
6. "Кутия имаше някаква"
7. "Вестникът ще го напише ли?"
8. "В Атлантика пълна катастрофа , всичко изгаря, тук са живите смъртници
безсмъртни "
9. "Свидетели сме на престъпление, кутията беше в някакъв корпус "
10. "Французи, ние сме свидетели на престъпление!"

Последната фраза е казана съвсем ясно. Какво означава това? Специалисти от сферата на сигурността на въздухоплаването, на които ние буквално казахме тази информация, са склонни да вярват, че нападението се е случило на борда. Експлозията на заложените мини може да раздели самолета във въздуха на две части, които са паднали в океана и потъват без следа ...

Планове

- Нашият проект има за цел да създаде добре функциониращ инструмент канал за комуникация с "фините светове" с възможността за адресиране - казва Артьом Mихеев. С други думи, ще бъде възможно да се комуникира с дадено лице, дори и ако е отдавна мъртъв ... Според учения, той и колегите му са открили един вълнуващ феномен, свързан с излагане на въздействието на "другата страна" (както те наричат другия свят) към звуковата карта и процесора на компютъра. При преминаване през тях на фонеми (това са елементарни компоненти на човешката реч), последвани от специална обработка се получава отговор.

В дългосрочен план, много близо във времето, Артьом Mихеев и неговите поддръжници се надяват да разработят техническо устройство, което ще осигури високо качество на връзката. Нещо като мобилен телефон, от който човек може да се обади на починали роднини.

- Аз дори сънувах компактно устройство, на което има бутон за връзка с "другия свят" - казва Артьом. - Искаме да направим така, че инструменталната транскомуникация да стане достъпна за всички. Нека всички се убедят, че смъртта е само преход към друго състояние, по-универсално. У хората да изчезне страха от нея. Всички да знаят, че техните близки наистина са отишли в друг свят, оставяйки само тялото си ...

Контактьор

Семейство Свитньови имали трудна година и половина след трагичните събития, които им отнеха средния по възраст син и брат Митя . Но те не се примиряват с мъката.

- Следвайки гласа на безкрайната любов и, разбира се, на Божието провидение, се срещнахме с изследователи от РАИТ - разказва Вадим. - И започна нов етап в историята на ИТК, която има повече от петдесет години. Веднага след първата комуникационна сесия от 10-ти януари, 2008 прозвучаха радостни поздравления от другата страна: "Най-накрая, Свитньови, дочакахме ви!" От този момент отмина почти година и половина , а нашето щастливо семейство отново стана пълно, но този път като "междуизмерно" . Контактът с "другата страна" е в разгара си. И това не е фантастика, макар това, което се случва да е много приличащо на чудо.

Майката на Митя изписала десет дебели тетрадки, в които записва всички разговори с отпътувалия до другия свят свой син и неговите приятели, учители, колеги, които е получил, след като вече е отвъд условната черта на живота. Записите са повече от 4000 звукови файлове. Двамата други сина, старшият Павел и младшият Егор, прослушвайки записитенямат съмнение - това е гласът на Митя, неговата интонация, начин на говор, жаргон, всичко това е той! От "другата страна, според съобщенията от Митя, за да се създаде комуникационен мост между световете се труди работна група, която нарича себе си станция "Енергетика" . Родителите му са уверени - чертата, която ни разделя на "живи" и "мъртви" е повече от произволна и с всеки ден става все по-малко и по-малко явна. Митя, момче на двадесет години се превърна във "фар", който определя точния курс на адресната транскомуникация.

”Да здравствует лёгкое горе, любимые!” - тази фраза предаде Митя на лаптопа по време на експерименталния контакт при гроба през лятото на 2008 г. Гласът на Митя познали не само неговите родители и братя, но и всичките му приятели. Сега родителите на Митя правят контакти ежедневно.

- Митя винаги се увличаше по най-новите компютърни технологии, беше опитен потребител на компютърната техника, - казва баща му. - Не е изненадващо, че това увлечение е получило нов скок в развитието си за текущото му ново положение. Въпреки това, по думите на Митя той е трябвало да научи езици за програмиране, които не са известни в тази наша реалност . Веднъж на един контакттой каза: "Тук е такава физика и инженерство! Неразбираеми за непосветените. "

Вадим Свитньов говори пред научна конференция в Санкт Петербург с доклад на тема " Опитът за ИТК с помощта на компютър." Резултатите от проучването бяха посрещнати с голям интерес.

- За успеха по установяване на транскомуникацията ние сме задължени на Митя, неговите учители, наставници и младежкия колектив на отвъдната станция "Енергетика", което се потвърждава от думи, изречени при един от контактите: "Тази връзка не е ваша, а наша" - с нежност в гласа си благодари на сина си бащата. - Колко търпение, внимание, усилия, време и любов са били налице у участниците в контакта с "другата страна", за да преодолеят привидно непреодолими препятствия. "РАИТ, ние ще Ви помогнем. Tрансвръзката ще промени света "- това са думите, които ни дават нужната подкрепа от " другата страна ". Прозорецът в другото пространство е отворен и това беше възможно само със съвместните усилия от двете страни, а източникът на силата е един - това е силата на любовта, която не познава граници, и пред която обичайните за всички "смърт", страх, предразсъдъци и невежество отстъпват !

Източник - http://www.rait.airclima.ru

 

 

 

Начало на формуляра

Край на формуляра

 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djadjo
Категория: Други
Прочетен: 107632
Постинги: 32
Коментари: 63
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930