Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2015 20:22 - Психологическо нападение
Автор: djadjo Категория: Други   
Прочетен: 1768 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На майна ви!!!
Психологическите нападения напоследък се увеличиха. Всъщтност, те не са спирали. Осъществяват се от слугите на елита. Целта е все повече хора да излезат от същността си и да не противодействат на мерките, които се налагат напоследък. Да търсят спасение от вън, където Демиурга им е приготвил решение – проблем, реакция, решение и накара да прегърнат това, като единствения изход. И се подчинят на него. Така , силата, която е във всеки човек е туширана и няма съпротива. Хората стават безволеви същества, кукли на конци, на които натискат бутоните и карат да се движат в посоката, която иска елита. Така заробването и зомбирането става тотално. И сектите и лъжеученията, финансирани от Системата, никнат като гъби. Така се отвлича вниманието от истинската същтност на проблема. Като тероризмът например и миграцията на хора, която залива Европа. Залети от собствените си проблеми, хората са затънали в блатото, което им е отредил елита и все повече се приспиват, без да могат да видят цялостната картина, която е зад паниката, възбудата, страхът, тревогата, депресията и агресивността. А проблемът е много лесно решим. Да се обърне човек навътре в себе си и потърси опорите, които са винаги били там и попита и спомни. Кой съм аз? Какво искам? Такъв ли живот искам да живея? И отговорът е – на майната ви! И леко полеко започва, като Мюнхаузен да се измъква за косите. Да отвори умът и сърцето си, за положителната енергия, която е около и в него. Винаги на линия! И започне да върши това, което обича и обича, това, което върши. Да постави себе си на първо място и погрижи за себе си, така както никой друг не може да направи по – добре от него. И тогава ще блесне просветлението, което е забравил, че съществува и изведнъж ще започне да излиза от съня, в който са го напъхали, и мисловния му модел ще започне да се променя. Тогава ще повярва в себе си и започне да гради нов свят за себе и близките си.

Психологическо нападениe


Обикновено психологическото нападение се проявява със състояние на паника, възбуда, страх, тревога и депресия, немотивирана агресивност. Тук могат да се причислят и натрапчивите състояния, от които човек не може да се избави, като фобиите - хипохондрия (страх да не се разболееш от нещо), агорафобия (страх от открити пространства), клаустрофобия (страх от затворени пространства) и т.н.; натрапчивите желания, фиксация на вниманието и т.н.Усещанията при психологическото нападение са разнообразни. При нападенията чувствата и емоциите излизат наяве, характеризират се с яркост и сила на проявление. Незначителният факт на загубата (например на евтина верижка) се преживява като вселенска катастрофа.
Един от методите на психологическо нападение е въвличането в секта или лъжеучение, което обикновено се съпровожда с потискане на волята на човека с помощта на различни практики за НЛП, енергетично кодиране или зомбиране.

По материали от Интернет


 

 

 




Гласувай:
7



1. haidut - Много си досадна.
03.12.2015 09:32
Много си досадна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djadjo
Категория: Други
Прочетен: 107858
Постинги: 32
Коментари: 63
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930