Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 20:25 - Големият адронен колайдер е не само научен, но и окултен проект
Автор: djadjo Категория: Други   
Прочетен: 2686 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Има ли нещо да са правили и да не е окултно? Това е водещата нишка в тяхната същност. Нямат ни най-малка представа, колко са на погрешен път, което ги закопава още по-дълбоко, защото не са и същности, а извратеняци. Болни и безмозъчни същества, които са „колоси“ с глинени крака. Но са колоси само в техните представи, изкривени от измислената реалност, която все още ни сервират, на която, много хора им се връзват. Но времето, създадено от тях, им изтича безвъзвратно, защото толкова са си повярвали, че са се оплели, като пилета в кълчиста. Не усещат, защото нямат сетива, как падат в собствения си капан. И бездната ги поглъща, а те си мислят, че добре си изиграват картите в Края на Играта, на която са забравили началото й, и защо са я започнали. Милите ми, жал ми е за тях! Те се оказаха най-добрите ми учители и им връщам тъпкано уроците, с техните номера. На масата съм и държа моите карти, дори им ги показвам и казвам – плащам пода, мизата, но не виждат, защото и очи нямат. Техните богове са ги отнели, за да ги манипулират и използват още по-добре, Но и те, боговете им, вече се преориентират, защото Усещат от къде духа вятъра и коленичат и се покланят на истинския господар – Негово величество Човекът, грешката в тяхната Системка, Матричка. Споко, приятели, Виб Брадър тепърва започва и шоуто го гледаме съвсем малко от нас, но постепенно се увеличаваме, все повече и повече. Напомням: Вършете това, което обичате и обичайте, това, което правите и не се плашете! Успехът е с нас.
image

 Големият адронен колайдер е не само научен, но и окултен проект

Все повече се появяват независими доказателства, че проектът ЦЕРН - Големия адронен колайдер (LHC) - е не само научен, но и окултен. В същото време, проектът се ръководи от група тъмни жреци от Задкулисието.
Голяма част от този проект се намира в землището на окултната комуна Saint Genis Pouilly, която е известна още от времето на Римската империя под името Apolliacum. Това общество е посветено на боговете на разрушението (Aполион, Хорус, Шива), и има на своя територия подходящия античен храм, който сега се намира в самото сърце на Големия адронен колайдер.
И изобщо не е случайно, че в непосредствена близост до седалището на ЦЕРН има статуя на Шива.


А Шива се явява разрушителното начало на Вселената, който е натоварен със задачата за нейното пълно унищожаване преди новото сътворение. В допълнение, ЦЕРН е единствената корпорация, която използва в своята дейност религиозни статуи.
Така че, нека се запитаме: какви "научни експерименти" могат да провеждат "учените" на корпорацията, чиято дейност е "под закрилата" на бог-разрушител? Само такива, които могат да поставят човечеството и планетата ни под заплахата от пълно унищожение и разрушение.
Но дори ръководството на компанията не си прави труда да скрива своята дейност. Така директорът на ЦЕРН по изследователската работа и научното развитие Серджо Бертолучи заяви: "През вратата между измеренията на Големия адронен ускорител може да излезе "нещо". От тези "врати" може да се появи нещо, или може би ние ще изпратим нещо през тях".
По този начин, въз основа на това твърдение се вижда, че основната цел на тази организация е откриването на пространствено-времеви "портал", който може да се сравни с "портите на ада". Възможно е точно това да е нужно на адските същности, на които служат тъмните жреци, за да проникнат в нашия свят. Защото именно техните слуги създадоха този проект.
Някои изследователи смятат, че имаше опит на "отваряне" на тези "порти" чрез сблъсъци на частици в края на септември 2015 г., приблизително в интервала от 21-ви до 23-ти.
Ще успеят ли в това начинание? Най-вероятно, не. Защото силите на светлината също няма да останат безразлични към дейността на тъмните жреци и е очевидно, че с тяхната намеса може да се обясни всичките внезапно появили се проблеми в Големия адронен ускорител.


Но ЦЕРН въпреки това отново и отново ще направи такива опити, защото съзнанието на основните поръчители и спонсори на проекта е изцяло под контрола на тъмните адски същества.

По материали от esotericnews.ru/bolshoy-andronnyy-kollayder.html




Гласувай:
9



1. raders - :)))
24.11.2015 20:35
:)))
цитирай
2. djadjo - :))) Има за какво да се усмихваш!
24.11.2015 20:42
raders написа:
:)))

Има за какво да се усмихваш!
цитирай
3. dartanjan - Предимно окултен. В тоза гръндо...
24.11.2015 22:02
Предимно окултен . В тоза гръндомански проет няма истинска наука. Той замслен с идеята да прикрива истината и да фабрикува доказателства за масовите заблуди в обществото с щампа "наука".
цитирай
4. krumbelosvet - Май Галилей е трябвало да опита кладата.
25.11.2015 20:07
Засягате много дълбок въпрос, започнал буквално от Адам и Ева. Актът на първите любовници не е грешен в монашеския смисъл, а защото правят нещо, на което не знаят последиците. И затова ни има нас, грешните. Не ни е известен друг път на познанието. Схоластиката и метафизиката се провалиха. Религиите се хващат гуша за гуша и даже на Божи Гроб се бият различни християни. А науката не може без експерименти, а те винаги носят риск. За щастие, границите на риска обикновено са известни. За колайдера това май е спорно и доколкото е спорно, не трябва да се рискува.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djadjo
Категория: Други
Прочетен: 106720
Постинги: 32
Коментари: 63
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031