Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2015 14:50 - Масова чипизация в Италия от 2016 г. За противниците – глоба и затвор
Автор: djadjo Категория: Други   
Прочетен: 3352 Коментари: 15 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 “В рамките на две години всеки ще има микрочип под кожата.“ Тези думи не са на някой луд, а на Матео Ренци, които бяха произнесени на 12 юни 2015, след одобрението на законопроекта за американската база и имплантиране на микрочипове под кожата на всички италианци.

Първо трябваше  в САЩ (временно се отложи, вероятно поради липса на „подходящо“  събитие), след това в Швеция. Италия е третата страна, която се присъединява към програмата за имплантиране на микрочипове под кожата.

Според Ренци още през 2016 г., ще бъдат имплантирани микрочипове на всички новородени и държавни служители.

След това през 2017 г. ще бъде чипизирана останалата част от населението.

От 2018 г. на онези, които отказват да им се имплантират чипове ще се налагат строги наказания: глоби, вариращи от € 3000 и до 6 месеца затвор.

Микрочипът ще бъде базиран на RFID, както сега се маркират селскостопанските животни.

Информация за всеки ще има в базата данни, свързана с микрочип, който ще събира информация за всяко действие и движение на лицето всеки ден.

Посочва се, че имплантираният микрочип ще бъде полезен в областта на здравеопазването, където ще бъде своеобразна „здравна карта“, която ще се използва в случай на непредвидени събития. Особено полезно ще бъде това нововъведение за самотните хора, които могат със специална команда да викат линейка в случай на внезапно заболяване.

 

 

източник: НЕПОЗНАТО

♠♣♥♦

На 18.09.2014 Обама подписа изпълнителна заповед с, която дава пълномощия на правителството да извършва принудителни ваксинации и дори да имплантира микрочипове.

 

 

♠♥♦♣

Вече поставят Белега на звяра 

Компанията ”Аплайд Диджитал Солюшънз” (АДС) още през 2011 г. съобщи, че Бразилия и Мексико са започнали да имплантират произвежданите от тази фирма микрочипове под кожата на деца. АДС пуска на пазара работещи на високи радиочестоти микрочипове с размерите на оризово зърно, които позволяват да се следи абсолютно всичко – от стоките, до хората. Това чудо на техниката се нарича „Веричип”.

Още на 23 октомври 2010 г. министерството на отбраната на САЩ съобщи, че започва да използва радиочестотни идентификационни устройства, а през 2011 г. започна тяхното приложение при стоките в най-голямата американска търговска верига „Уолмарт”. Няма съмнение, че скоро ще бъде направен опит „Веричип”-овете да се използват за следене отначало на децата, а по-късно и на възрастните.

Министерството на отбраната твърди, че те позволяват по-ефективно да се правят отчетите на армейското оборудване и инвентар и затова те ще бъдат прикрепени към всичко, с изключение на пясъка, чакъла, течностите и др. подобни. Засега на войниците чипове няма да се имплантират. Но – в крайна сметка това се отнася засега за САЩ. В други страни обаче „Веричип” вече широко се използва за следене на хора.

АДС има програма, която в превод означава „Веридете” В рамките на тази програма с помощта на шприц под кожата на децата се имплантира „Веричип”, който изпраща радиосигнали с честота 125 килохерца. Този сигнал постъпва в специални скенери, които разчитат идентификационния номер на детето и установяват самоличността му в базата данни. Ако маркираното по такъв начин дете бъде отвлечено или пък се загуби властите ще установят на скенера тези места, където то ще бъде намерено – търговски центрове, автобусни спирки, на летищата, гарите и т.н.

В Бразилия и Мексико започнаха да имплантират тези чипове с обяснението, че целта е осигуряване на безопасността на децата. В Бразилия отиват още по-далеч – чипове ще бъдат имплантирани и на възрастни, като те ще изпълняват ролята на пропуски в зданията – отначало в офисите, а после и в жилищата.

Според мнението на водещи специалисти от компанията „Аплайд  Диджитал Солюшънз” към 2070 г. „Веричип”-овете напълно ще изместят такива атрибути на съвременното общество като хартиените пари и лични карти и ще се превърнат в главен инструмент за комуникация на човека с обкръжаващия го електронен свят.

С помощта на „Веричип”  човек ще може да заплаща пътуването си във всякакъв вид транспорт и ще получава или няма да получава достъп до него. С негова помощ човек ще си прави регистрация за полет без да попълни и една хартийка. Ще получава начисленията  в своята сметка и ще поръчва различни стоки. Ще осъществява контрол върху системата на здравеопазването, на спешната помощ, ще обменя информация. „Веричип”-ът ще открие пред човечеството нови хоризонти в обслужването  и въобще – комфорта на живот, твърдят специалистите от компанията.

източник: НЕПОЗНАТО

♠♥♦♣

Контрол чрез RFID чип:

  • GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде.
     
  • Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.
  • Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции – гняв, ярост, еуфория, тъга … Колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката. Може да предизвика халюцинации – звукови и образни.
  • RFID чипът ще се използва и като кредитна карта.

♠♣♥♦

Джулиан Асанж показва къде са му сложили чип

 

 

♠♣♥♦

Пентагонът присажда чипове в мозъка на войници

От десетилетие Управлението за перспективна разработка на отбранителни проекти (DARPA) към Пентагона мечтае да превърне американските войници в киборги на бойното поле. И сега това най-сетне е станало факт.

Управлението е финансирало проекти, в които е включено и имплантирането на чипове в мозъка на войници с намерение увеличаване възможностите им на бойното поле и „ремонтиране“ на сивото вещество на бойци, получили травми по време на бойни действия.

От тези 2,5 млн. американции, които са били на бойни мисии в Ирак и Афганистан, около 300 000 са се завърнали в родината си с травматични поражения на мозъка.

DARPA e започнало серия от програми за нормализиране познавателните способности на тези хора, и отстраняване на някои от уврежданията, които са им били нанесени на бойното поле, пише в книгата си „Мозъкът на Пентагона “ журналистката Ани Джейкъбсън.

И допълва, че тези програми са концентрирани около имплантирането на чипове в мозъчната тъкан на войниците.

Джейкъбсън пише още, че учените вече изпитват „невропротезни“ мозъчни импланти .

Въпреки многобройните си обаждания в Пентагона, на журналистката не било разрешено да интервюира нито един от „войниците с наранявания на мозъка“.

Създаването на супервойници не е единственото нещо, което DARPA се опитва да постигне.

Според новата книга на Джейкъбсън учени, работещи за правителството се надяват, че имплантирането на чипове в мозъка на войници ще им разкрие тайните на изкуствения интелект и ще даде на хората възможност да увеличат нивото и способностите на машините, което за момента не могат да постигнат. Журналистката добавя, че много от учените се чудели дали скоро няма да бъде прескочена бариерата за създаване на изкуствен интелект.

За Джейкъбсън, която е посветила кариерата си на проучвания, свързани с войната, оръжията и тайните на американското правителство, ровенето в документи на DARPA й е позволило да формира свой поглед за бъдещето на войните, но също така е повдигнало въпроси като този дали това бъдеще е действително такова, към каквото хората действително се стремят.

В книгата си тя задава въпроса дали не е съвсем близко влизането в действие на роботи-убийци.

След разпадането на Съветския съюз през 90-те години на миналия век DARPA използва ресурсите си в проучвания, ориентирани в далечна перспектива – от решаване проблеми, свързани с инфекциозни болести до трансформиране на хората така, че на бойното поле те да са с преимущества пред противника.

Управлението е пионер в разработването на приличащия на постижение от филмите за Железния човек устройства, наричани екзоскелетон, които осигуряват защита на бойците от огъня на противника, дават им по-голяма поразяваща мощ и значително по-големи от нормалните човешки физически възможности.

С програмата Brain-Machine Interface учените в областта на отбраната изследват възможностите мозъчни имплантантида увеличат възможностите на войниците.

♠♣♥♦

Ще ни имплантират чиповете с ваксини

Авторът на статията “Имплантиране на чипове чрез ваксинация” Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна пандемия е една отлична възможност за глобална ваксинация.

Сега не е трудно да се досетим дали птичия, а после и свинския грип, с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това?

За първи път за нанотехнологиите говори нобеловият лауреат Ричард Файнман, който преди почти 50 години прогнозира, че хората ще могат да коснтруират материалния свят, чрез манипулиране на атоми и молекули, като болтове и гайки.

Същото понятие “нанотехнологии” въвежда през 1974 г. японецът Нора Taнигучи за описване процеса на изграждане на нови съоръжения и материали, чрез манипулиране на отделни атоми. В действителност, това е началото на третата научно-техническата революция. В този случай, учените за пръв път имат възможност по своя воля да създават нова материя, на базата на изкуствена регулация.

Според експертите, в момента е напълно непредсказуемо какво ще правят наночиповете в човешкото тяло. Още през декември 2000 г., бившият ръководител на Министерството на здравеопазването на Финландия Рауни-Лина Лууканен-Килде заяви, че вече е технически възможно да се осъществи имплантиране на всяко новородено микрочип, който ще функционира като контролен апарат в рамките на човек през целия му живот. Такива планове тайно се обсъждат в различни държави.

Днес микрочиповете действат с насочени нискочестотни радиовълни върху тях. Чрез спътник човек с чип може да се проследява във всяка точка на света. Според д-р Карл Сандърс, тази техника вече е тествана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, с дистанционно управление операторски биотичен интерфейс, който се имплантира в хората. Чрез суперкомпютри в Националната агенция “Сигурност” може да “види и чуе, както и да се проследява поведението на всеки войник на бойното поле с помощта на система за дистанционно управление (RMS).

С помощта на компютър, RMS операторът може да изпраща електромагнитни импулси в нервната система, влияейки по този начин на лицето. RMS ви позволява да заставите напълно здрав човек да види халюцинации и да чува гласове. Електромагнитната стимулация може да повлияе на функционирането на мозъка и мускулната активност, което води до спазми и пристъпи на остра болка, както при изтезания. Използвайки различни честоти, тайният оператор, работейки с компютър може да променя емоционалния живот на човек, което да го води до гняв или апатия. Също така може изкуствено да се повлиява на сексуалната функция на човека и да се контролира не само ума му , но и подсъзнанието. Може да му се вграждат дори и …мечти.

Въвеждането на микрочипове с ваксина е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да “продадат” идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите, ще бъдат привеждани в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.

Производителите и разработчиците на тези ваксини ще представят свои “документи” и “доказателства”, в които се посочва тяхната “ефективност”. По този начин до 2015 г. корпорациите ще са достигнали търговския етап.

източник: 30думи
Гласувай:
10
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. djadjo - Ставам италиански гражданин ту...
10.11.2015 15:28
klikkibik написа:
Ставам италиански гражданин тутакси... искам и аз :-) :-)

Бъди сигурен, че ще го получиш одма, щом го искаш. Системата работи безотказно.
цитирай
2. olivie - Да не забравяме, че има и перорални ваксини.....
10.11.2015 16:42
Искам да кажа, че не е необходимо да те чипират инжекционно Може би вече са започнали с храните, как мислите? А кемтрейлса според Вас нещо по - различно ли е? Просто инхалаторен и перконюнктивален път. ДОБРЕ ДОШЛИ В 21 ВЕК, ЧЕСТИТО!
цитирай
3. raders - Всъщност, това трябваше да се въ...
10.11.2015 19:19
Всъщност, това трябваше да се въведе най-напред задължително при рецидивистите, за да бъдат контролирани на всяка крачка. И да бъдат усъвършенствани чиповете технологично, защото е почти сигурно, че първите екземпляри няма да бъдат на ниво. Освен това всяка подобна система се нуждае от електричество /вероятно фотоклетки/, а то не е никак проста работа. Така че дишайте спокойно; скоро няма да стане, въпреки изцепките на някои наши блогъри.
цитирай
4. indiram - Здравейте!
10.11.2015 19:24
... Искайте, и ще ви се даде...
Но, внимавайте, какво искате! ...
Поздрави!
цитирай
5. asthfghl - Имам един въпрос...
10.11.2015 20:37
Как точно този чип ще събира информация за всяко мое действие? Например ако в момента сера, той ще праща ли някакъв сигнал в централата? Ами ако еба? И ще праща ли инфо за това кого еба? ПИТАМ ЗЪ ИДИН ПРЕАТЕЛ, дет се вика...
цитирай
6. dimat - #4,наивник!
10.11.2015 21:11
Точно болшинството рецидивисти са част от Системата и тях последни биха чипизирали,след повсеместното и окончателно чипизиране и укротяване на Световното стадо.
Добрата новина е,че Стадото въобще няма да забележи това.
цитирай
7. olivie - Айде по - сериозно, а?
11.11.2015 00:16
Исках да кажа, че има достатъчно начини чипиране да се извърши и сега. НО никога няма да стане, защото тези които могат да го направят, би им донесло само вреда като извади сенчестия им бизнес на припек. Чипирането щяло да бори тероризма... Ами сенчестата икономика няма ли да пострада, ами контрабандата? Мафията сама ли ще си надене примката на врата? Те точно затова няма как да се получи. Първо трябва да докажете, че сте по - важни кога серете, отколкото делата на мафията. А това няма как да се случи, вервайте.
цитирай
8. rozasaronova888 - Не знаеш какво искаш ...
11.11.2015 04:16
klikkibik написа:
Ставам италиански гражданин тутакси... искам и аз :-) :-)


„ И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби да им се постави белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или продава, освен ония, който носи за белег името на звяра...”
цитирай
9. rozasaronova888 - Още нещо ...
11.11.2015 04:20
“...Ако някой се поклони на звяра и Неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъче с огън и жупел пред святите ангели и Агнето.”
А онези, които желаят да останат верни на съвестта си ще понесат трудности и страдания, но ще бъдат под Божията специална грижа и протекция. За това кризисно време имаме скъпоценното обещание в Исая 33:16:
“Той ще обитава на високо, крепостите на канарите ще бъдат мястото на защитата му, хлябът му ще му се даде и водата му няма да липсва.”
По особени неведоми пътища Бог ще снабдява нуждите на Своя верен народ до пълното му избавление при славното пришествие на Христа.

http://www.biblebg/index.php?option=com_content&view=article&id=79:17-ss-s-ss-3s&catid=25:bible-course
цитирай
10. injir - Така никога няма да си свободен. Биг ...
11.11.2015 06:50
Така никога няма да си свободен. Биг Брадър все ще знае къде си.
цитирай
11. olivie - Мислиш ли че сега не знае?
11.11.2015 07:49
injir написа:
Така никога няма да си свободен. Биг Брадър все ще знае къде си.

Лична карта, Дебитна/кредитна карта, IР адрес, GSM - все с чипове. Истинският въпрос е кому е нужно това и защо? Само да се кефи, че ти диктува емоции да се смееш или плачеш от показан пръст ли? Пък и я ми дефинирайте тая свобода, която се нарушавала, ако някой знаел къде си, без да ти пречи да отидеш там? Несериозно. Библията поне има готов отговор - че не знаем божиите намерения. Макар, че според мен и това е несериозно. Ако скучаете може да цитирате корана и да направите интересна аналогия защо мигрантите отказват не само чипиране, но и вземане на пръстов отпечатък. А знаети ли че в София беше демонстрирана машина, която прави ДНК анализ по пръстов отпечатък за 15 мин.? Само мигрантите и Д-р П. Москов ли знаят какво значи това? Ето това са доказателства, че сте чипирани отдавна и не го осъзнавате и мислите, че сте свободни /колкото във фермата на Оруел де/ Събудете се, само животните са първосигнални. А Вие хора ли сте? Как може да вярвате на окултното в Библията, а на очевидното не?
цитирай
12. tera - Отначало като чета това,
11.11.2015 09:36
си казах - защото пускат подобни дивотии, за да шашкат хората.
После си помислих, че да пускате подобни статийки е все едно човек да гледа трилър по телевизията.
Източниците са меко казано спорни - разни сайтчета, публикуващи измишльтини и бомбастични сензации.
Още повече, че отразено изказване е от 15 юни?!? Как сте могли досега да ни държите в неведение цели 5 месеца за това паментно изказване??????

цитирай
13. olivie - Мислиш ли че сега не знае?
11.11.2015 17:49
injir написа:
Така никога няма да си свободен. Биг Брадър все ще знае къде си.

Лична карта, Дебитна/кредитна карта, IР адрес, GSM - все с чипове. Истинският въпрос е кому е нужно това и защо? Само да се кефи, че ти диктува емоции да се смееш или плачеш от показан пръст ли? Пък и я ми дефинирайте тая свобода, която се нарушавала, ако някой знаел къде си, без да ти пречи да отидеш там? Несериозно. Библията поне има готов отговор - че не знаем божиите намерения. Макар, че според мен и това е несериозно. Ако скучаете може да цитирате корана и да направите интересна аналогия защо мигрантите отказват не само чипиране, но и вземане на пръстов отпечатък. А знаети ли че в София беше демонстрирана машина, която прави ДНК анализ по пръстов отпечатък за 15 мин.? Само мигрантите и Д-р П. Москов ли знаят какво значи това? Ето това са доказателства, че сте чипирани отдавна и не го осъзнавате и мислите, че сте свободни /колкото във фермата на Оруел де/ Събудете се, само животните са първосигнални. А Вие хора ли сте? Как може да вярвате на окултното в Библията, а на очевидното не?
цитирай
14. olivie - Мислиш ли че сега не знае?
11.11.2015 17:50
injir написа:
Така никога няма да си свободен. Биг Брадър все ще знае къде си.

Лична карта, Дебитна/кредитна карта, IР адрес, GSM - все с чипове. Истинският въпрос е кому е нужно това и защо? Само да се кефи, че ти диктува емоции да се смееш или плачеш от показан пръст ли? Пък и я ми дефинирайте тая свобода, която се нарушавала, ако някой знаел къде си, без да ти пречи да отидеш там? Несериозно. Библията поне има готов отговор - че не знаем божиите намерения. Макар, че според мен и това е несериозно. Ако скучаете може да цитирате корана и да направите интересна аналогия защо мигрантите отказват не само чипиране, но и вземане на пръстов отпечатък. А знаети ли че в София беше демонстрирана машина, която прави ДНК анализ по пръстов отпечатък за 15 мин.? Само мигрантите и Д-р П. Москов ли знаят какво значи това? Ето това са доказателства, че сте чипирани отдавна и не го осъзнавате и мислите, че сте свободни /колкото във фермата на Оруел де/ Събудете се, само животните са първосигнални. А Вие хора ли сте? Как може да вярвате на окултното в Библията, а на очевидното не?
цитирай
15. raders - си казах - защото пускат подобни ...
12.11.2015 21:05
tera написа:
си казах - защото пускат подобни дивотии, за да шашкат хората.
После си помислих, че да пускате подобни статийки е все едно човек да гледа трилър по телевизията.
Източниците са меко казано спорни - разни сайтчета, публикуващи измишльтини и бомбастични сензации.
Още повече, че отразено изказване е от 15 юни?!? Как сте могли досега да ни държите в неведение цели 5 месеца за това паментно изказване??????Абсолютно точно. Има хора, които публикуват измишльотини, за да правят сензации, че иначе никой не би им обърнал внимание
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djadjo
Категория: Други
Прочетен: 53784
Постинги: 32
Коментари: 63
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031