Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2015 13:38 - натрапен сън
Автор: djadjo Категория: Други   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
2



 „НИКОГА  НЕ  ЗАБРАВЯЙТЕ,  ЧЕ  ЖИВОТЪТ  Е  КАТО  СЪН,  ОГРАНИЧЕТЕ  ПРИВЪРЗАНСТТА  СИ.  УЧЕТЕ  СЕ  НА  ДОБРОНАМЕРЕНОСТ  КЪМ  ВСИЧКИ  СЪЩЕСТВА.  ОБИЧАЙТЕ  И  СЪЧУВСТВАЙТЕ,  НЕЗАВИСИМО  КАКВО  ВИ  ПРАВЯТ  ДРУГИТЕ.  ТОВА,  КОЕТО  ВИ  ПРАВЯТ,  НЕ  БИ  ИМАЛО  НИКАКВО  ЗНАЧЕНИЕ,  АКО  ГЛЕДАТЕ  НА  НЕГО  КАТО  НА  СЪН.  ЦЯЛАТА  РАБОТА  Е  ПО  ВРЕМЕ  НА  ТОЗИ  СЪН  ДА  ИМАТЕ  ПОЛОЖИТЕЛНИ  НАМЕРЕНИЯ.  ТОВА  Е  НАЙ-СЪЩЕСТВЕНОТО.  ТОВА  Е  ИСТИНСКАТА  ДУХОВНОСТ.“   ТИБЕТСКИ  УЧИТЕЛ

 

Натрапен сън

 

От гледна точка на космоенергетиката сънят е излизане на астралното тяло на човека в астралното клише. В своята книга "Приказки за силата" Карлос Кастанеда описва интересна практика на древните шамани. Когато човек осъзнае, че спи и сънува, той трябва да се опита (насън) да поднесе ръцете си към лицето и да ги види. По този начин той придобива т.нар. "тяло на съновидението" и става напълно съзнателен: той вече може не просто да сънува, а именно да се намира в света на сънищата. ако се въздейства върху спящ човек, възниква ефектът на натрапения сън. В действителност съществуват методи, с помощта на които напълно съзнателно магът може да се "вклинява" в съня на друг човек, като при това оказва влияние върху събитията, случващи се със спящия.

Практиката показва, че насън човек може да се бори с натрапените образи и могат да се включат съответните механизми за защита. Всеки има защита и за случаи на нападение насън, но тя невинаги се включва веднага. Човекът приема натрапения сън като даденост, без каквото и да било критично отношение към случващото се. Насън можете да преживеете невероятни приключения и изобщо да не се съмнявате в реалността на случващото се, да изпитате най-различни чувства: от усещане за свобода и полет до чувство за страх.

Но колкото и страшен сън да ви се е присънил, какъвто и ужас да сте изпитали, щом съзнанието се пробуди и вие включите волята си, се стартира и защитната реакция на организма. Вие веднага забравяте съня и всички усещания, свързани с него. Ако човекът непрекъснато е атакуван няколко нощи подред, се прекършва структурата на съня. Независимо от всичко няма от какво да се страхувате. Най-главното е да не забравяте, че насън вие винаги си оставате самите себе си и никаква сила не е способна да ви лиши от вашето "Аз"

 

 

По материали от Интернет




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djadjo
Категория: Други
Прочетен: 107811
Постинги: 32
Коментари: 63
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930